Rýchly kontakt:
0908 120 087 Pri nákupe nad 150 eur doručenie ZDARMA.
Nákupný košík
Počet produktov: 0 ks

Spracovanie osobných údajov

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Udeľujete týmto súhlas fyzickej osoby, Zoltán Nagy, so sídlom Rábska 3163/10., 94603 Kolárovo, IČ: 40530906, ŽL vydaný Obvodným úradom v Komárne dňa 11.04.2006 (ďalej len "Správca") v zmysle zákona č. 101/2000 Z. z., o ochrane osobných údajov (ďalej len "zákon o ochrane osobných údajov") na spracovanie týchto osobných údajov:

  • meno a priezvisko
  • názov spoločnosti
  • adresa
  • e-mail
  • telefonné číslo

Meno, priezvisko, názov spoločnosti, adresa, telefónne číslo a e-mail je potrebné na spracovanie vašej objednávky a faktúry. Tieto údaje budú archívované po dobu 10 rokov.

S vyššie uvedeným spracovaním, udeľujete váš výslovný súhlas. Súhlas možno prijať kedykoľvek, napríklad zaslaním e-mailu alebo listom na kontaktné údaje uvedené na web stránke.

Spracovanie osobných údajov vykonáva Správca, osobné údaje môžu spracovávať nasledovní spracovatelia:

  • Tvorca a správca web stránky nevilleweb s.r.o. pri riešení technických problémov
  • Prípadne aj iní poskytovatelia softvéru, služby a aplikácie (ktoré v súčasnosti spoločnosť nevyužíva).

Upozorňujeme, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • vziať súhlas kedykoľvek späť,
  • žiadať o informácie, ktoré osobné údaje spracovávame,
  • žiadať o vysvetlenie týkajúce sa spracovania osobných údajov,
  • žiadať o prístup k týmto údajom, aktualizovať ich alebo opraviť,
  • žiadať o vymazanie týchto osobných údajov,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností týkajúcich sa spracovania osobných údajov, kontaktujte nás alebo Úrad na ochranu osobných údajov.